این وبلاگ واگذار می‌شود

این وبلاگ واگذار می‌شود

این وبلاگ واگذار می‌شود 300 398 فرهاد حسن‌زاده
این وبلاگ واگذار می‌شود

◊این وبلاگ واگذار می‌شود

(رمان نوجوان)

◊ چاپ اول: ۱۳۹۲/ دوم ۱۳۹۴/ هفتم ۱۴۰۰

◊ ناشر:  افق

♣ درنا دختر نوجوانی است که دفتر خاطرات مردی را به شکل داستانی توی وبلاگش می‌نویسد. این مرد زال نام دارد و سی سال است انتظار می‌کشد تا کسی که دوستش دارد به شهر بازگردد. اما در این سی سال همه چیز عوض شده است. حتی عشق…

2 دیدگاه
  • دفعه اول که کتاب رو خوندم، زیاد دوستش نداشتم. ترجیح می دادم یادداشت های خود درنا رو بخونم تا داستان زال رو!

    اما دیروز که دوباره خوندمش، عمیقاً دوستش داشتم. دنیای وبلاگ نویسی، برای من دنیای آشناییه. زمانی که با اینترنت دایال آپ کلی منتظر می موندیم که وبلاگ هایی که دوستشون داشتیم باز بشه و پست های جدیدشون رو بخونیم و اگه پست جدید نداشتن، سری به آرشیوشون بزنیم…

    این کتاب درباره ی یه وبلاگه، وبلاگ یه دختر که برای کار کلاسیش درست کرده و توش داره یه داستان واقعی رو می نویسه که تمومش هم نمی کنه.

    + فقط کاش یه جایی یه مقدار از متن نوشته ی اصلی رو هم می اورد که ببینیم خود زال چه شکلی می نویسه.

  • fatemeh nazari 1399-04-18 در 13:47

    قطعا اولین چیزی که توجه ام رو جلب کرد، سبک کتاب بود که وبلاگی طور نوشته شده بود، همراه کامنت ها و حتی ارور ها! برای کسایی مثل من که خاطرات زیادی از وبلاگ نویسی دارن به شدت جذابه!
    این کتاب به شیوه ی داستان در داستانه. یعنی ما تو داستان داریم یه ماجرای داستانی رو دنبال میکنیم. ماجرا هم در مورد عشقیه که یه کتاب فروش آبادانی تو سن ۱۳ سالگی تجربه ش کرده! عشق به دختری به اسم فریبا تو زمان جنگ.
    داستان ساده و نوجوون پسندی بود. از قشنگ ترین چیز های کتاب، لهجه ی آبادانیش بود که برام خیلی جذاب بود.
    من خودم اینجور احساسات رو عشق نمیدونم ولی به نظرم یه علاقه ی پاک و‌ دوست داشتنیه. آخر کتاب هم که فهمیدم اون کامنت ها از طرف چه شخصیه، دلم گرفت حسابی. (جهت اسپویل نشدن داستان خیلی واضح بهش اشاره نمیکنم)

    روزی روزگاری

    فرهاد حسن‌زاده

    فرهاد حسن زاده، فروردین ماه ۱۳۴۱ در آبادان به دنیا آمد. نویسندگی را در دوران نوجوانی با نگارش نمایشنامه و داستان‌های کوتاه شروع کرد. جنگ تحمیلی و زندگی در شرایط دشوار جنگ‌زدگی مدتی او را از نوشتن به شکل جدی بازداشت. هر چند او همواره به فعالیت هنری‌اش را ادامه داد و به هنرهایی مانند عکاسی، نقاشی، خطاطی، فیلنامه‌نویسی و موسیقی می‌پرداخت؛ اما در اواخر دهه‌ی شصت با نوشتن چند داستان‌ و شعر به شکل حرفه‌ای پا به دنیای نویسندگی کتاب برای کودکان و نوجوانان نهاد. اولین کتاب او «ماجرای روباه و زنبور» نام دارد که در سال ۱۳۷۰ به چاپ رسید. حسن‌زاده در سال ۱۳۷۲ به قصد برداشتن گام‌های بلندتر و ارتباط موثرتر در زمینه ادبیات کودک و نوجوان از شیراز به تهران کوچ کرد…

    دنیای کتاب‌ها... دنیای زیبایی‌ها

    کتاب‌ها و کتاب‌ها و کتاب‌ها...

    فرهاد حسن‌زاده برای تمامی گروه‌های سنی کتاب نوشته است. او داستان‌های تصویری برای خردسالان و کودکان، رمان، داستان‌های کوتاه، بازآفرینی متون کهن و زندگی‌نامه‌هایی برای نوجوان‌ها و چند رمان نیز برای بزرگسالان نوشته است.

    ترجمه شده است

    به زبان دیگران

    برخی از کتاب‌های این نویسنده به زبان‌های انگلیسی، چینی، مالایی، ترکی استانبولی و کردی ترجمه شده و برخی در حال ترجمه به زبان عربی و دیگر زبا‌ن‌هاست. همچنین تعدادی از کتاب‌هایش تبدیل به فیلم یا برنامه‌ی رادیو تلویزیونی شده است. «نمكی و مار عينكي»، «ماشو در مه» و «سنگ‌های آرزو» از كتاب‌هايي هستند كه از آن‌ها اقتباس شده است.

    بعضی از ویژگی‌های آثار :

    • نویسندگی در بیشتر قالب‌های ادبی مانند داستان كوتاه، داستان بلند، رمان، شعر، افسانه، فانتزی، طنز، زندگينامه، فيلم‌نامه.
    • نویسندگی برای تمامی گروه‌های سنی: خردسال، کودک، نوجوان و بزرگسال.
    • خلق آثاری تأثیرگذار، باورپذیر و استفاده از تكنيك‌های ادبی خاص و متفاوت.
    • خلق آثاری كه راوی آن‌ها کودکان و نوجوانان هستند؛ روايت‌هايی مملو از تصویرسازی‌های عینی و گفت‌وگوهای باورپذير.
    • پرداختن به موضوع‌های گوناگون اجتماعی چون جنگ، مهاجرت، کودکان كار و خيابان، بچه‌های بی‌سرپرست يا بدسرپرست و…
    • پرداختن به مسائلی که کمتر در آثار کودک و نوجوان دیده می‌شود، مانند جنگ و صلح، طبقات فرودست، افراد معلول، اختلالات شخصیتی‌ـ‌روانی و…
    • تنوع در انتخاب شخصیت‌های محوری و كنشگر (فعال). مشخصاً دخترانی که علیه برخی باورهای غلط ایستادگی می‌کنند.
    • بهره‌گیری از طنز در کلام و روایت‌های زنده و انتقادی از زندگی مردم كوچه و بازار.
    • زبان ساده و بهره‌گیری اصولی از ویژگی‌های زبان بومی و اصطلاح‌های عاميانه و ضرب‌المثل‌ها.

    او حرف‌های غیرکتابی‌اش را این‌جا می‌نویسد.

    به دیدارش بیایید و صدایش را بشنوید